Christophe Cleynhens

Welkom bij Cleynhens klinkerwerken...


Blauwe steen, platinnen aanleggen, kasseien leggen of heraanleggen is een vak apart. Uw materiaalkeuze betreft vanzelfsprekend natuursteen ,waarbij kennis en ervaring een doorslaggevend element en de sleutel tot succes is.

 

Cleynhens klinkerwerken is reeds jaren actief en beschikt over de deskundigheid, moderne apparatuur en ervaring zodat we elke job vakkundig kunnen uitvoeren.

 

Via deze website geven wij u graag wat extra informatie over Cleynhens klinkerwerken en de diverse diensten die wij u aanbieden.

 

Neem eens een kijkje in onze rubriek "Over ons" en kom te weten wat onze specialiteiten zijn of klik even door naar "Materialen" en overtuig u van de kwaliteit van de producten waarmee wij werken. Verder bieden wij u zicht op enkele van onze unieke realisaties via onze eigen projectengalerij.

 

Hebt u nog vragen... aarzel dan niet om ons te contacteren. U vindt onze gegevens onder de laatste rubriek "contact". Of klik hieronder op ons adres en open google maps voor een visuele locatie van onze onderneming.

 

http://galerij.cleynhensklinkerwerken.be/#0

Klik hier om onze volledige galerij met realisatie te bekijken